20 Μαρτίου: Διεθνής Ημέρα της Γαλλοφωνίας

20 Μαρτίου: Διεθνής Ημέρα Γαλλοφωνίας
Η Ελλάδα μέλος της Γαλλοφωνίας από το 2004
Με τη συμμετοχή μας στη Γαλλοφωνία στηρίζουμε την πολυγλωσσία και μέσω αυτής την ελληνική γλώσσα

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Τρίπολη, 10 Ιουνίου 2011: Εκδήλωση "Τα Γαλλικά και εμείς"

Νέα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση "Τα Γαλλικά κι εμείς" στην Τρίπολη!

Η Τρίπολη είχε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει μία εξαιρετική εκδήλωση, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, στο πλαίσιο του Εορτασμού της Γαλλοφωνίας. Μία εκδήλωση την οποία επιμελήθηκε η κυρία Παναγιώτα Σαράφη (Εκπαιδευτικός, Μεταφράστρια & Δημιουργός του κέντρου Jean-Jacques Rousseau) και συνδιοργάνωσε το φροντιστήριο «Πρόοδος» του Ηλία Σπυρόπουλου και ο Δήμος Τρίπολης.
Τίτλος της εκδήλωσης“ Le français et nous” – “Tα Γαλλικά κι εμείς”. Τo πρόγραμμα παρουσίασε η Λίζα Δουκακάρου, δημοσιογράφος στο Mega Channel.
Να σημειωθεί ότι από την περασμένη Τετάρτη και για τρεις ημέρες, στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου εκτίθονταν έργα του αλεξανδρινού ζωγράφου Γιάννη Μαγκανάρη (1918 - 2007) και μαθητών του στην Ελληνο-Γαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά» κατά τα έτη 1967 -1986.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε χάρη στη χορηγία της Παναγιώτας Σαράφη, ενώ την επιμέλεια της έκθεσης είχαν οι Pascaline Bossu και Βασιλεία Κατσάνη.

Αναρτήθηκε από ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ στις 1:48:00 μ.μ.
Read more: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Νέα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση "Τα Γαλλικά κι εμείς" στην Τρίπολη! http://kalimera-arkadia.blogspot.com/2011/06/blog-post_4350.html#ixzz1PG1gvA7A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου